Author Avatar

appletok

0

Share post:

Az augusztus az Apple számára általában csendes hónap volt, ahogy az általában lenni szokott. (Ennek a politikának a bölcsességével kapcsolatban máshol már kifejtettük érzéseinket.) És a lusta nyár egyik eredménye, ahogy azt a szöcske is megtapasztalta, hogy amikor az időjárás hidegre fordul, rengeteg munka vár rád.

A szeptember valószínűleg tele lesz Apple-termékkiadásokkal, köztük az év legfontosabb termékeivel. Íme, mire számíthatunk ebben a hónapban.

iPhone 13

A sátoros termék, a pénzcsináló, az Apple egész éves terveinek középpontja. Igen, szeptemberben kapunk egy sor új iPhone-t.

Elég biztosak vagyunk benne, hogy az Apple négy új készüléket fog bejelenteni egy szeptember közepi eseményen, ahol a legkisebb modell túléli a gyenge eladási évet (a tanácsunkkal ellentétben), és iPhone 13 mini néven jelenik meg, az iPhone 13, 13 Pro és 13 Pro Max mellett. Elképzelhető azonban, hogy az Apple elkerüli a szerencsétlen 13-as számot, és ehelyett 12s sorozatként jelöli meg ezeket az új telefonokat, vagy teljesen elhagyja a számozást.

Az új telefonok szupergyors A15 processzorchipet, vékonyabb notchot, 120 Hz-es képernyőt és számos kamerás fejlesztést tartalmaznak majd.

A legfrissebb kiszivárgásokról és pletykákról az iPhone 13 hírközpontunkban tájékozódhatsz. forrás: iPhone 13: release date, price, leaks and all of the news | What Hi-Fi? (whathifi.com)

Esélyek: 9.5/10

Apple Watch Series 7

Amikor egy új iPhone-t jelentenek be, általában egy új Apple Watch sem áll messze mögötte – bár idén még lehet, hogy ez alól a hagyomány alól kivétel lesz.

A terv mindig is az volt, hogy az Apple egyszerre mutatja be az iPhone 13-at és az Apple Watch Series 7-et egy szeptember közepi eseményen. Az új óra bonyolult kialakítása azonban gyártási problémákat okozott, és van rá esély, hogy a Series 7 késni fog.

Előfordulhat, hogy az Apple mégis együtt jelenti be a telefont és az órát, de az óra későbbi szállítási dátumot kap. De az is lehet, hogy a vállalat inkább úgy dönt, hogy az órát egy későbbi őszi eseményre tolja ki. (A harmadik lehetőség, hogy az Apple beszállítói megoldják a gyártási problémákat, és mindannyian csodálkozunk, hogy mi volt a nagy baj. Gyakran ez a vége az ilyen fejfájásoknak).

Bármikor is érkezik azonban a Series 7, megéri várni rá. Radikális újratervezésre számítunk, beleértve a laposabb éleket, a nagyobb (és széltől-szélig érő) képernyőt és az új színt. Gyorsabb processzorral és hosszabb akkumulátor-üzemidővel is rendelkezik majd.

Tudd meg, hogy mit várhatsz a közelgő viselhető készüléktől a rendszeresen frissített Apple Watch Series 7 hírközpontunkból.

Esélyek: 7/10

Új Apple termékek 2021 szeptemberében érkeznek: Apple Watch Series 7 CAD renderelések a 91mobiles által
Kiszivárgott CAD render az Apple Watch Series 7-ről a 91mobiles-től.

AirPods 3

Örökké vártuk az új AirPods fülhallgatókat. (Azért pontosítottam a fülhallgatókat, mert 2020 decemberében megkaptuk az AirPods Maxot, de az nem igazán számít.) A normál AirPods utoljára 2019 márciusában frissült, az AirPods Pro pedig 2019 októberében jelent meg.

Vajon 2021 szeptemberében végre véget ér a hosszú várakozásunk? Úgy tűnik, igen, bár csak az AirPods 3 esetében; a második generációs AirPods Pro csak jövőre érkezik.

A standard AirPods új dizájnt és funkciókészletet kap, hogy közelebb kerüljön a Pro modellhez. Az AirPods 3 “szára” rövidebb lesz, mint a Pro változaté, és új szilikon fülkagylót is kaphatunk. A szilikon fülkagylók kiegészítik a Pro modellek aktív zajszűrő funkcióját, amelyet valószínűleg nem fognak megismételni az olcsóbb modellekben, de a szilikon fülkagylók még mindig jobb passzív elszigetelést érnének el.

A töltőház is jobban fog hasonlítani a jelenlegi AirPods Pro-hoz.

Minden szükséges információt megtalálsz az új AirPods központunkban.

Esélyek: 8/10 (de ez csak a standard modellre vonatkozik, a Pro-ra nem).

Mit tartalmaz az új iOS 14.7?
Késni fog az Airpods Pro 2