Az augusztus az Apple számára általában csendes hónap volt, ahogy az általában lenni szokott. (Ennek a politikának a bölcsességével kapcsolatban máshol már kifejtettük érzéseinket.) És a lusta nyár egyik eredménye, ahogy azt a szöcske is megtapasztalta, hogy amikor az időjárás hidegre fordul, rengeteg munka vár rád.

A szeptember valószínűleg tele lesz Apple-termékkiadásokkal, köztük az év legfontosabb termékeivel. Íme, mire számíthatunk ebben a hónapban.

iPhone 13

A sátoros termék, a pénzcsináló, az Apple egész éves terveinek középpontja. Igen, szeptemberben kapunk egy sor új iPhone-t.

Elég biztosak vagyunk benne, hogy az Apple négy új készüléket fog bejelenteni egy szeptember közepi eseményen, ahol a legkisebb modell túléli a gyenge eladási évet (a tanácsunkkal ellentétben), és iPhone 13 mini néven jelenik meg, az iPhone 13, 13 Pro és 13 Pro Max mellett. Elképzelhető azonban, hogy az Apple elkerüli a szerencsétlen 13-as számot, és ehelyett 12s sorozatként jelöli meg ezeket az új telefonokat, vagy teljesen elhagyja a számozást.

Az új telefonok szupergyors A15 processzorchipet, vékonyabb notchot, 120 Hz-es képernyőt és számos kamerás fejlesztést tartalmaznak majd.

A legfrissebb kiszivárgásokról és pletykákról az iPhone 13 hírközpontunkban tájékozódhatsz. forrás: iPhone 13: release date, price, leaks and all of


Continue Reading

Az Apple kiadta az iOS 14.7-et. Ez egy kis frissítés, de néhány érdekes funkcióval. A következőket kell tudnod.

Mi az iOS 14.7?

Az Apple legújabb, úgynevezett “pont” frissítése az iPhone operációs rendszerhez az iOS 14.7. A 2021. július 19-től megjelenő frissítés egy inkrementális frissítés, tehát nem tartozik a rendszerint ősszel, a legújabb iPhone-okkal együtt megjelenő nagyobb kiadások közé. Ennek ellenére mégis figyelemre méltó frissítésről van szó, mivel nem csak hibajavításokat hoz.

Hogyan szerezheted be az iOS 14.7-et az iPhone-odra?
Az iOS 14.7 frissítés ingyenesen letölthető az összes jogosult készülékre. Az új szoftver eléréséhez menj a Beállítások > Általános > Szoftverfrissítés menüpontra.

Az iOS 14.7 minden új funkciójának magyarázata
Íme, az iOS 14.7-ben található főbb funkciók…

MagSafe akkumulátorcsomag

Az Apple nemrég mutatta be a MagSafe akkumulátorcsomagot, amely az iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max készülékekkel működik.

Az iOS 14.7 frissítés hozzáadja a MagSafe Battery Pack támogatását, így a legújabb iPhone-sorozat is használhatja azt. A hozzáadott támogatás részeként a MagSafe Battery Pack töltöttségi szintjét a Kezdőképernyőn vagy az iPhone-on a Kezdőképernyőn vagy a Ma nézetben található Akkumulátorok widgeten keresztül tekintheted meg.

Apple kártya

Az …


Continue Reading

A OnePlus stratégiájában bekövetkezett némi váltás, a vállalat azt tervezi, hogy még ebben az évben csak egy “T” verziófrissítést indít a 9-es sorozatú telefonjaihoz. Ha hinni lehet egy friss pletykának.

E pletyka szerint a OnePlus októberben fogja piacra dobni a OnePlus 9 RT-t. És – akárcsak a OnePlus 9R az év elején – ennek a telefonnak az elérhetősége csak bizonyos piacokra lesz korlátozva. Nevezetesen: India és Kína.

Állítólag az Android 12-re épülő OxygenOS 12-vel is landol majd, így ez lesz az egyik első készülék, amely a Google legújabb operációs rendszerével a fedélzeten kerül a piacra.

A jelentést eredetileg az Android Central tette közzé, “bennfentes forrásokra” hivatkozva, akik úgy vélik, hogy a Nord sorozat két új készüléket kap körülbelül egy időben.

Ha ez pontos, akkor ez összesen három új telefont jelent, és ezek egyike sem lesz csúcskategóriás zászlóshajó. A OnePlus 9R ugyanis egy középkategóriás telefon volt, amely a zászlóshajó testvérekhez hasonlóan öltözött.

Várhatóan azonban tisztességes specifikációkat fog tartalmazni, többek között 120 Hz-es AMOLED képernyőt, 4500 mAh-s akkumulátort, 65 W-os gyorstöltést és Snapdragon 870-es processzort. Állítólag a OnePlus Nord 2-höz hasonlóan a Sony IMX766-os érzékelőjét használja majd a fő kamerában.

A Nord …


Continue Reading