Az Apple 2022 harmadik negyedévében fogja kiadni az AirPods Pro 2-t, amely számos kisebb frissítést tartalmaz.

Ez a legújabb javaslat az iparági kiszivárogtató AppleLeaksPro-tól, aki, ahogy az alábbi Tweetben látható, frissítette egy korábbi jelentését, és megjegyezte, hogy a vezeték nélküli fülhallgató a jövő év végén fog landolni.

Korábban a szivárogtató azt sugallta, hogy az első generációs AirPods Pro-hoz képest a frissítés 2021 negyedik negyedévében vagy 2022 első negyedévében érkezik, de ezt most felülvizsgálták.

Nem csak egy spekulatív megjelenési dátumról van szó, hiszen a megnövelt akkumulátor-üzemidő, a továbbfejlesztett zajszűrés és a környezeti fényérzékelők mind a pletykált modellre jellemzőek lesznek.

A jelenlegi generáció kiskereskedelmi árához hasonlóan azt is jelezték, hogy az AirPods Pro 2 249 dolláros árcédulával érkezne. És mellékesen megjegyezzük, hogy nemrég láttuk először, hogy az AirPods Pro 200 dollár/ 200 font alá süllyedt.

Az eredeti jelentést frissítő tweetben nem közölték az állítólagos késés okát, ami persze nagyon is nyitva hagyja a dolgok értelmezését. Lehet, hogy az Apple bevezetési stratégiájában történt szabályváltozásról van szó, de az is lehet, hogy a folyamatos elektronikai chiphiány tragédiája.

A Steelseries ünnepli 20. évfordulóját, a dicsőség öröksége
Szerző: Pocket-lint Promotion – 2021. október 8.
Mint minden …


Continue Reading