Author Avatar

appletok

0

Share post:

A OnePlus stratégiájában bekövetkezett némi váltás, a vállalat azt tervezi, hogy még ebben az évben csak egy “T” verziófrissítést indít a 9-es sorozatú telefonjaihoz. Ha hinni lehet egy friss pletykának.

E pletyka szerint a OnePlus októberben fogja piacra dobni a OnePlus 9 RT-t. És – akárcsak a OnePlus 9R az év elején – ennek a telefonnak az elérhetősége csak bizonyos piacokra lesz korlátozva. Nevezetesen: India és Kína.

Állítólag az Android 12-re épülő OxygenOS 12-vel is landol majd, így ez lesz az egyik első készülék, amely a Google legújabb operációs rendszerével a fedélzeten kerül a piacra.

A jelentést eredetileg az Android Central tette közzé, “bennfentes forrásokra” hivatkozva, akik úgy vélik, hogy a Nord sorozat két új készüléket kap körülbelül egy időben.

Ha ez pontos, akkor ez összesen három új telefont jelent, és ezek egyike sem lesz csúcskategóriás zászlóshajó. A OnePlus 9R ugyanis egy középkategóriás telefon volt, amely a zászlóshajó testvérekhez hasonlóan öltözött.

Várhatóan azonban tisztességes specifikációkat fog tartalmazni, többek között 120 Hz-es AMOLED képernyőt, 4500 mAh-s akkumulátort, 65 W-os gyorstöltést és Snapdragon 870-es processzort. Állítólag a OnePlus Nord 2-höz hasonlóan a Sony IMX766-os érzékelőjét használja majd a fő kamerában.

A Nord 2-t elnézve, amely hasonló teljesítménnyel rendelkezik, logikus, hogy ez a telefon nem jön Európába, tekintve, hogy mennyire hasonló lenne az élmény, és hogy nemrég indult el.

A Motorola új Moto G9 Plus egy lenyűgöző telefon – megtudhatod, miért, ittAmi a szoftvert illeti, állítólag az OxygenOS 12-vel a OnePlus és az Oppo szoftverei között tovább fognak elmosódni a határok. Ennek ellenére továbbra is megmarad némi OnePlus jelleg, beleértve az olyan funkciókat, mint a Zen Mode és a Shelf.

forrás: OnePlus 9 RT is launching in October with OxygenOS 12 | Android Central

Ami a dizájnt illeti, az OxygenOS 12 nem fogja tartalmazni a Google új Material You esztétikáját; a dizájnnyelv szinte változatlan az OxygenOS 11.3-tól. Forrásaim szerint a OnePlus célja az volt, hogy az OxygenOS 12 zárt bétáját már mostanra kiadja, de a rengeteg hiba megakadályozta a gyártót ebben. Úgy értesültem, hogy a teljes szoftvercsapat számára az OxygenOS 12 elhúzódó problémáinak kijavítása áll a középpontban, hogy a zárt béta tesztelőknek egy OTA buildet lehessen szállítani.

Az általam használt build is tele van hibákkal, gyakori összeomlásokkal, kameraproblémákkal és hiányzó funkciókkal. Nem úgy tűnik, hogy ezek a problémák csak a OnePlus-ra korlátozódnak; még a legújabb Android 12 bétát futtató Pixel 4 XL-emen is több hiba van, mint tavaly ilyenkor.

A OnePlus jelenlegi belső ütemterve szerint az OxygenOS 12 zárt bétája valamikor augusztus végén indul – már most tesztelőket toboroznak hozzá. A nyilvános béta a zárt béta után két-három héttel lesz elérhető, így a Google jövő hónapban, az Android 12 stabil verziójának kiadásáig láthatunk egy OxygenOS 12 béta buildet.

Mit tartalmaz az új iOS 14.7?