Author Avatar

appletok

0

Share post:

Az Apple kiadta az iOS 14.7-et. Ez egy kis frissítés, de néhány érdekes funkcióval. A következőket kell tudnod.

Mi az iOS 14.7?

Az Apple legújabb, úgynevezett “pont” frissítése az iPhone operációs rendszerhez az iOS 14.7. A 2021. július 19-től megjelenő frissítés egy inkrementális frissítés, tehát nem tartozik a rendszerint ősszel, a legújabb iPhone-okkal együtt megjelenő nagyobb kiadások közé. Ennek ellenére mégis figyelemre méltó frissítésről van szó, mivel nem csak hibajavításokat hoz.

Hogyan szerezheted be az iOS 14.7-et az iPhone-odra?
Az iOS 14.7 frissítés ingyenesen letölthető az összes jogosult készülékre. Az új szoftver eléréséhez menj a Beállítások > Általános > Szoftverfrissítés menüpontra.

Az iOS 14.7 minden új funkciójának magyarázata
Íme, az iOS 14.7-ben található főbb funkciók…

MagSafe akkumulátorcsomag

Az Apple nemrég mutatta be a MagSafe akkumulátorcsomagot, amely az iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max készülékekkel működik.

Az iOS 14.7 frissítés hozzáadja a MagSafe Battery Pack támogatását, így a legújabb iPhone-sorozat is használhatja azt. A hozzáadott támogatás részeként a MagSafe Battery Pack töltöttségi szintjét a Kezdőképernyőn vagy az iPhone-on a Kezdőképernyőn vagy a Ma nézetben található Akkumulátorok widgeten keresztül tekintheted meg.

Apple kártya

Az Apple áprilisban jelentette be az Apple Card családi megosztást, és az iOS 14.6 frissítéssel hozzáadta a funkció támogatását. Az iOS 14.7 frissítés kibővíti ezt a funkciót azzal, hogy két Apple Card összevonásának támogatásával bővül. Ez azt jelenti, hogy két jelenlegi Apple Card-tulajdonos, akik egyetlen Apple Card-fiókot szeretnének megosztani, mostantól összevonhatják fiókjaikat. Ez magasabb közös hitelkeretet eredményez, ráadásul a tulajdonosok megoszthatják a két számla alacsonyabb THM-jét.

A számlaösszevonási folyamat elindításához lépjen a Wallet alkalmazásba.

HomePod

Az iOS 14.7-tel mostantól van egy HomePod időzítő kezelése funkció. Ezzel a lehetőséggel a HomePod időzítőit a Home alkalmazáson keresztül lehet kezelni.

Levegőminőség
Az Apple kiterjesztette a levegőminőségi információkat az Időjárás és a Térképek alkalmazásban Kanadára, Franciaországra, Olaszországra, Hollandiára, Dél-Koreára és Spanyolországra.

Podcastok
A Podcasts alkalmazás Podcasts könyvtárában a felhasználók mostantól az összes műsort vagy csak a követett műsorokat láthatják.

Az iOS 14.7 frissítésében természetesen számos hibajavítás is található. Íme az Apple kiadási jegyzetei:

  • Javítottunk egy olyan problémát, amely a Dolby Atmos és az Apple Music veszteségmentes hanglejátszás váratlan leállását okozhatta.Visszaállt az akkumulátor szervizüzenet, amely egyes iPhone 11 modellek esetében az újraindítás után eltűnhetett.
  • Javításra került egy hiba, amely miatt a Braille-kijelzők érvénytelen információkat mutattak a Mail-üzenetek összeállításakor.
  • Kijavításra került egy hiba, amely miatt eltűnhetett a lejátszási lista megosztása menüpont az Apple Musicban.

forrás: iOS 14.7: The best iPhone and iPad features you’ll use before iOS 15 is released – CNET

Hamarosan jön az új OnePlus készülék
2021 szeptember Apple termék bemutatók